Rask på jolle-tur
Fam. Gulbrandsen nyter badevannet ved bryggen på Tjøme
Herman, Caspar, Martine og Rask på dekk i Laziness IV

Rask mønstrer på

Nå er båtbamsen Rask fornøyd! Han har møtt den kjempehyggelige familien Gulbrandsen på Tjøme og har mønstret på hos dem.

Publisert Sist oppdatert

Rask kan fortelle om full fart og spenning sammen med Herman på 8 1/2 , Caspar på 6 og lille Martine på 2. Akkurat nå ligger familien Gulbrandsen til kai med sin Laziness IV på Tjøme. Temperaturen I badevannet er hele 23 grader, og det bades og plaskes og er bare helt toppers.

Til tross for at Rask er en tøff bamse som elsker fart og spenning, er han litt forsiktig med å få for mye sjøvann i sin kule frisyre, så han beskuer det hele trygt fra bryggekanten. Han er selvfølgelig utstyrt med redningsvest, så skulle han nå likevel bli litt for ivrig og kanskje snuble ut i sjøen, har han i alle fall tatt sine forholdsregler.

Men med på tur I familiens jolle blir han gjerne. For ikke å snakke om å sitte på dekk på den lekre Sunseeker 51 sammen med Herman, Caspar og lille Martine og kikke på livet i havna på Tjøme, som nå er fylt med glade sommermennesker.

Rask hilser så masse til alle Båtliv sine lesere og lover at han skal holde alle oppdatert om sin ferd videre mot Koster og Smøgen sammen med familien Gulbrandsen ombord i Laziness IV.