Båtfolk har best sex

Båtfolk er mer fornøyd med sex-livet og ekteskapet sammenlignet med landkrabbene. Les hvorfor.

Publisert

Forskningsresultatet kommer fra Discover Boating og Russel Research i USA. De har kommet fram til at båtfolk i større grad er fornøyd med sex-livet.

– Det å være på vannet, avslappende, fjernt fra hverdagsmaset setter den rette stemningen, sier samlivseskpert Pepper Schwartz. Men han nøyer seg ikke med denne forklaringen.

– Båtfolk er også mer aktive, noe som speiler seg igjen på fysisk utseende, som naturlig nok vil være tiltrekkende for andre aktive mennesker, fortsetter samlivseksperten.

Undersøkelsen omfattet mer enn 1000 på land og til vanns. Deres synspunkter og livskvalitet er blitt sammenlignet. På spørsmål om de er tilfredsstilt med sex-livet, svarer 67 prosent av båtfolket ja, mens blant landkrabbene det nesten ti prosent færre som svarer ja. Båfolket uttrykker også større tilfredsstillelse med deres ekteskap. 75 prosent av båtfolket er fornøyd med denne påstanden, mens det var fem prosent færre blant de andre. Båtfolket skåret også best når det gjaldt spørsmål om hva de tror om egen helse og velvære.

Begge bilder over: Illustrasjonsfoto, Seilas.

Powered by Labrador CMS