Båtdrømmenes teater

1568 utstillere fra 55 land er på plass denne uka på verdens største båtutstilling. Bli med oss på tur med kamera i hallene.

Publisert

Düsseldorf, Tyskland

Velkommen til båtdrømmenes teater! Boot-utstillingen i Düsseldorf er verdens største båtutstilling. 1586 utstillere har inntatt 89.500 kvadratmeter fordelt på 17 utstillingshaller.

 

Her finner du det meste av det du kan drømme om på vann, i vann og under vann: I superyachthallen ligger utstillingens største båt, Elegance 122 RPH.  Her ligger mange av verdens råeste båter på rekke og rad.

 

Trawlere og pilothousebåter har en egen hall. Det samme har daycruisere og båter for vannsport. To store haller er fulle av seilbåter i alle størrelser. Båtutstyr, charter, maritim mote, modellbåter, gallionsfigurer og maritim kunst: Det finnes haller for dette også.  

Bilder

Det ble solgt båter, motorer, båtutstyr, vannleker og dykker og charteropplevelser i Europa for  150 milliarder kroner i fjor.

 

Utstillingen er så stor at det er satt opp skyttelbusser mellom hallene. Journalistene i Seilas og Båtliv har ruslet rundt i hallene utstyrt med kamera. Redaksjonene har denne uken lagt ut ca 40 artikler med bilder og presentasjoner av båtnyheter på verdens største messe. Etter denne helgen er det slutt for årets Boot-utstilling.

Kos deg med bildene av luksuriøse storbåter, rå sportsbåter, lekre klassiske båter, seilbåter og el-båter. Trykk på linken under og se vår billedspesial fra båtdrømmenes teater.

Powered by Labrador CMS