Brig i flere farger

Nyheten Brig Eagle 580 presenteres på båtmessa i Göteborg i rødt.

Publisert

Göteborg/Sverige:

Brig lanserer en båt som skal treffe en stor del av markedet, med en båt på 5,8 meter. Ifølge den svenske importøren var det allerede etter fire messedager solgt sju Brig Eagle 580 i Göteborg.

– Rødt gir jo oppmerksomhet, og noen velger den fargen også, forteller Magnus Adersson hos Järnbröerna AB. På messa står også tilsvarende båt i hvitt, som er litt lettere å svelge. Den selges også i blått og svart.

Anbefalt motor på denne båten er ifølge produsenten 115 hestekrefter. På båtmessa i Göteborg tilbys den med 75 hestekrefter fir 259.000 svenske kroner. Den røde messebåten med 130 hestekrefter på hekken har fått en utsalgspris på 355.400 kroner.

Brig Eagle 580 har dyp v-bunn og kan også leveres med Hypalon i stedet for PVC. Båten har bra med låsbar stuveplass. Båten har grei plass for fire personer bak konsollen, i tillegg kan et par voksne sitte på fordekket. Båten er godkjent for så mange som ti personer. Med en vekt på 565 kilo uten motor er dette også en båt som egner seg godt til transport på henger.

Lengde: 5,80 meter

Bredde: 2,40 meter

Vekt uten motor: 565 kilo

Godkjent antall personer: 10

CE-kategori: C

Powered by Labrador CMS