Boot 2019

Flybridgebåt med stor plass

Princess lanserer en helt ny 45-foter på Boot, og den skandinaviske forhandleren har allerede solgt en båt.

Publisert Sist oppdatert

Düsseldorf, Tyskland

–Dette er en båt jeg har stor tro på i vårt marked, sier Benny Martinsson som importerer Princess til Vestlandet i Norge, vestkysten av Sverige og Danmark.

Les også: Gir gass med Princess

Nye Princess F45 er en voluminøs 45-foter som vil koste fra drøye seks millioner kroner (605.000 euro. Båten er da utstyrt med to Volvo Penta IPS-435 som gir båten en toppfart på 31 knop. Volvo-poddene gir også suverene manøvreringsegenskaper og styring med joystick.

45 fot er en stor båt, og dette er en stor 45-foter med to store kabiner og to bad. Båten har det nye Princess-designet med buede linjer, som er utviklet av Princess’ designteam i samarbeid med italienske Perini Navi.

Båten har mange tekniske finesser, som inkluderer lyssystemer som skaper ulike stemninger og lydsystem fra Naim.

Les også: Princess gir lyd fra seg

Båten har grill på hekken, over badeplattformen. Akterdekket byr på en stor sofa og salongbord. Fra akterdekk kommer man inn til salong og velutstyrt bysse. Salongen på babord side er U-formet og har god plass til seks gjester. Sofaene kan konverteres til en dobbeltseng. Førerposisjonen har to sitteplasser.

Den store 45-foteren har kun to kabiner på nedre dekk, men dette er til gjengjeld store og luksuriøse kabiner med tilhørende bad. Rederlugaren er utstyrt med en langsgående sofa i tillegg til dobbeltseng.

Flybridgen er stor og byr på salong og wetbar med grill i tillegg til dobbelt førersete. På fordekket er det en stor solseng.

Princess lanserer hele tre verdensnyheter på Boot. Den Plymouth-baserte båtprodusenten melder om rekordstore ordrebøker.

Les også: Full fart i luksusmarkedet

Båtliv har testet en rekke Princesser gjennom årene. Les også (for abonnenter):

Princesse med vinger

Det sosiale ved båtlivet er viktigst

På stevnemøte med Princessene

Som skapt for norske forhold

Dronningen blant Princesser