Boot 2019

Ny 39-foter til Norge

Verdenspremeieren Sealine C390 kommer til Norge til sommeren. Dette er en kupébåt med tre kabiner til drøye fire millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Düsseldorf, Tyskland

Ønsker du en lys og åpen båt med mye plass, kan nye Sealine C390 komme i betraktning. I alle fall hvis du har fire millioner kroner eller mer til båtkjøp.

Den voluminøse 39-foteren har en stor og nedsenkbar badeplattform, og grill på hekken. På akterdekket er det en L-formet sofa og langt salongbord. Over akterdekket er det en biminitopp (softtop) som enkelt kan åpnes når sola skinner.

Også innvendig over salongen er det store takluker slik at båten kan gjøres veldig åpen på gode dager. Når man åpner bakveggen får man følelsen av et stort og åpent rom fra førerposisjonen til sofaen på akterdekket. Og man blir også slått av hvor store de buede sidevinduene er. Her er det god utsikt og rikelig med lys som slipper inn.

Motor

Den utstilte båten har tre kabiner og to bad. I tillegg kan bordet i salongen senkes slik at sofagruppen gjøres om til dobbeltseng.  Salongen er på babord og byssa langsgående på styrbord. Fra den doble førerposisjon er det dør ut til sidedekket på styrbord.

Kjøper kan velge mellom ulike motoralternativer. Den utstilte båten er utstyrt med doble Volvo Penta D4-maskiner og hekkaggregat, men den kan også leveres med IPS-system.

Kjøper kan velge mellom lyst eller mørkt treverk, og ulike farger på tekstiler. Den norske importøren, Bjørn-Vidar Bårtveit, går gjennom de ulike alternativene med kundene før båten bestilles fra produsenten. Brune og grå farger ser ut til å være på moten på Boot i år.