Båtlivs båtmesseguide 2018

Båtfolkets favorittmesser

Det finnes båtmesser over hele verden, og enkelte av dem kan være et godt påskudd for en hyggelig langweekend i 2018. Her forteller veteraner om sine favorittmesser.

Publisert Sist oppdatert

Er du på utkikk etter båt, eller vil oppleve båtporno? Det finnes båtmesser over hele verden, og enkelte av dem kan være et godt påskudd for en hyggelig langweekend i 2018, enten du skal på guttetur eller vil oppleve noe hyggelig sammen med kona.

Boot i Düsseldorf i slutten av januar er verdens største innendørs båtmesse. Her finner man det meste av det som finnes på fritidsbåtmarkedet, inklusive superyachter. Gamlebyen byr på ølhaller med god mat og godt drikke.

 Kort tid etter er det svenskenes tur med hyggelig og populær utstilling i Göteborg i begynnelsen av februar med nyheter fra svenske produsenter av båter og ustyr. Samtidig holdes Dra til sjøs i Bergen, som nå arrangeres på Sotra. Dernest følger Helsinki-messen. Finnene er store båtbyggere og besøkes av et stort publikum som kommer for å se de siste nyhetene fra Targa, Buster, Finnmaster, Bella og de andre finske produsentene.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS