Månedens båt: J-Craft Torpedo

J-CRAFT TORPEDO
RETROLOOK: Gammelt og nytt i skjønn forening, med lyskaster i tjuetallsstil. Den moderne kartplotteren forsvinner ned under en rustfri luke i instrumentpanelet.
LUGAR: Gjestelugaren med dobbeltkøye er plassert like under sitteplassene på dekk.
SKINNENDE LUKSUS: Salongen under fordekket har et innbydende utseende med 20 lag lakk på luker, paneler og bordplate.
TOALETT: Toalettsetet minner om en komfortabel lenestol, omhyggelig bygget i mørk mahogni og lysere abachi.
MANGE MULIGHETER: Midnight er en av de mulige skrogfarger J-Craft Torpedo kan fås i. Andre fantasifulle farger er Aquamarine, Vanilla og Tomato, eller hvorfor ikke Grand Prix?

På tur med J-Craft Torpedo

12,63 meter. Knappe 10000 kilo. 20 lag klarlakk. To Volvo Penta IPS 500. 40 knop. J-Craft Torpedo er aldeles kompromissløs, et statussymbol for de virkelig velstående.

Allerede da Stefan Obermayer fra J-Craft begynner å lette på den ene siden av den heldekkende presenningen, stanser folk som flanerer langs kaien ved Monaco Marina. De kikker og peker interessert. En liten gruppe blir stående når først den ene, deretter den andre Volvo Penta-maskinen rumler i gang. Det ser ut som et rykende varmt boblebad rundt badeplattformen. Kanskje venter forsamlingen på at en kjendis skal fraktes ut til en superyacht som ligger forankret på reden?

I stedet er det en svensk journalist som prøver å komme om bord, helst med litt av den verdigheten og pondusen som nettopp dette spesielle fartøyet krever.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER