Daycruiser spesial: Yamarin Cross 57 BR

BALANSERT: Cross 57 Bow Rider er gjerne med på leken. Båten har en fin balanse mellom frisk sportslighet og grunnsolid sikkerhet.
FINE DETALJER: Vinduene er av sikkerhetsglass og vindusvisker med parallellarm er på plass.
ROMMLIG: Det er bra høyde «under taket» når kalesjen er slått opp.
RYDDIG: Yamarin har sørget for at det er lett og trygt å bevege seg rundt i båten.
GJENNOMFØRT: Gode trinn og trygge gangveier rundt motoren.
BOWRIDER: Yamarin har plasseret en en liten L-formet sofa på babord side og prioriterer trinn og oppbevaringsrom på styrbord side.
LEKKERT: Fargekodete fendere og fendersokker er ren pynt, men vitner om Yamarins sans for detaljer.
FØRERPLASS: 57 Bow Rider er ingen stor båt, men tilbyr føreren god komfort. «Plotterboksen» er likevel litt i høyeste laget.

Lillesøster til halv pris

Syntes du Yamarin Cross 75 Bow Rider tross alt blir for stor, tung og dyr? Båtliv har prøvekjørt Cross 57 Bow Rider og er imponert.

Publisert Sist oppdatert

Utvalget av Yamarins Cross-båter blir altså stadig mer finmasket. I tillegg til den gedigne 75-modellen, som er behørig omtalt lenger fremme i denne artikkelen, har finnene nå både lansert 64 Bow Rider som en nedskalert versjon av 75 og ikke minst den relativt rimelige «nedre mellomklasse-modellen» 57 Bow Rider.

Det første inntrykket av Yamarin Cross 57 Bow Rider er hvor gjennomført konstruksjonen er. Yamarin har fått på plass alle detaljer som teller, her er sikkerhetsglass og god vindusvisker i vindskjermen, griperekker overalt og gode stuerom. Designet er rasjonelt, nesten industrielt, der meget stramme linjer er krydret med diskrete, men samtidig spreke fargeklatter. Båten er meget lettstelt og robust, og små Yamarin-logoer på mange detaljer varsler om at fabrikken slett ikke velger rimelige hyllevarer når båten skal ferdigstilles.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER