Saga 320 Sun Top

PEN I SJØEN: Hun er klassisk norsk, en halvplaner som tar deg trygt til alle havner.
Sun Top: Den store takluken gjør at båten virker helt åpen som en daycruiser med targabøyle.
Pantry: Her har du alt du behøver for å lage familiemiddag. Tre bluss kok, stekeovn, stor vask med plass til litt oppvask, og et forholdsvis stor kjøleskap.
Sovekabinene: Var vel heller i trangeste laget, men 32 fot er kompromissenes størrelse, så her får man finne seg i både å åle og krype.
Interiør: Stort kartbord er det ikke mange som har i dag, vi gir pluss for dette. Store og rommelige flater gjør Sagaen lett å få oversikt i, og gode seter både for skipper og mannskap. Toalettrommet er ikke stort, men det er gitt plass til en egen ...

Prøvekjørt: Saga 320 Sun Top. En solskinnshistorie fra Selje

Saga 320 har både – og. Tak og kalesje når det blåser og regner, og åpen som en daycruiser når solen skinner. Perfektfor norske forhold, og med en økonomisk marsjfart rundt 18 knop holder feriepengene til annet enn drivstoff.

Publisert Sist oppdatert

Sol, sommer og en Saga med solhatten på – eller av. Sølve Refsnes er tredje generasjons Saga-bygger, og mener denne båtmodellen må være det nærmeste man kommer en norsk sommer. Litt sol, litt regn og mye midt imellom. Derfor har Saga nå utvidet modellprogrammet med sin nye 320 Sun Top. Denne modellen, sammen med en lukket utgave som kommer til høsten, vil skyve ut de gamle klassikerne fra verftet på Selje. Fra neste år vil Saga 310 og 315 være en saga blott. Prismessig er Saga 320 så de! nitivt med på notene. 1,6 million for grunnutgaven er konkurransedyktig med det meste. Legger man på hundre tusen kommer det adskillig mer utstyr; som baugpropell, plotter og landstrøm om bord.

Lett å like

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER