Daycruisere: Trender

Nøkterne nyheter med utenbordsmotor

På Sjøen for alle ble det lansert en rekke nye daycruisere til under en halv million kroner. Daycruisere rundt 20 fot er blant de mest populære båtene i Norge.Trenden i år er nøkterne day-cruisere med utenbordsmotor. Båt med utenbordsmotor er nær 100.000 rimeligere enn samme båt med innenbords-motor.Sting 570 og Sting 650 var blant nyhetene på Sjøen for alle. De to daycruiserne slo umiddelbart an hos publikum. Båtliv har allerede prøvekjørt nyhetene, og vi mener at nyhetene gir mye båt for pengene.

Publisert Sist oppdatert

Daycruisere mellom 18 og 21 fot er blant de aller mest populære båtene i Norge. Det finnes ingen offisiell statistikk for båtsalget i Norge, men bransjeaktører anslår at det selges over 1000 daycruisere i denne størrelsen i snitt hvert år. Markedet for denne typen båter er med andre ord på nesten en halv milliard kroner, skal man tro de som selger slike båter.

Nøkterne daycruisere rundt 20 fot var en tydelig trend på Sjøen for alle i år. Blant nyhetene som ble lansert på båtutstillingen i mars var Ibiza 21 Touring, Morgan 630 DC, Sting 570 DC og Sting 650 DC. Alle er båter til under en halv million kroner. I tillegg stilte finske Yamarin med to nye daycruisere til over en halv million kroner: Yamarin 80 DC og Yamarin 76 DC.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER