Sea Breeze WA 33

STOOOORT!: Imponerende motorrom som gjør det til en fryd og være servicemekaniker. Minuset med et så stort rom er resonans på lave turtall.
SIKKERT: Badestigen er riktig plassert i forhold til å få den ut når man er i vannet.
GÅR LETT: Sea Breeze er en er sportslig i linjene og går lett og fint i sjøen. Den svinger som en racerbåt.
LETT OG HOLDE RENT: Toalettet er ikke av de største, men det er grei ståhøyde, og lett å holde rent på grunn av glatte lyse flater.
BYSSA I GANGEN: Slik ser det ut under dekk. Det første som møter deg er byssa ”i gangen” og videre inn til soveplassen. Her kan man også montere bord å spise. Toalett og dusj til høyre.
STOOOR SENG: Dobbelsengen er enorm når du får i midtplanken. Vi målte den til nesten 2x2 meter.
SPARTANSK: Instrumentpanelet var så basic som det bare går an. Her er det rom for å bruke noen kroner ekstra på sikt. Intensjonen med denne båten er å selge den så rimelig som mulig, og så blir det opp til kjøperen å putte på ekstrautstyr når pengene tillater det.
STØRST SOOOLSENG: Fjordens største solseng får du når sofaen legges ned og putene dyttes på plass. En garantert populær plass.
SIKKER PLASSERING: Gassflasken har fått eget isolert rom. Her kan du skifte i en håndvending, og i tilfelle lekkasje vil det uansett blande seg med luft.

«Ørkenens skip»

Dubai kan mer enn å bygge luksushoteller. Flere og flere norske båtimportører ser mot ørkenen i sør, for å hente hjem båter til det norske markedet. Sea Breeze WA 33 vil garantert finne sin nisje i markedet. Den er grisebillig og rågod å kjøre. Vi har også testet SeaDan 400 Pro Targa som overbeviste oss om at gulfstatene kommer fossende til en fjord nær deg.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER