Sea Breeze WA 33

STOOOORT!: Imponerende motorrom som gjør det til en fryd og være servicemekaniker. Minuset med et så stort rom er resonans på lave turtall.
SIKKERT: Badestigen er riktig plassert i forhold til å få den ut når man er i vannet.
GÅR LETT: Sea Breeze er en er sportslig i linjene og går lett og fint i sjøen. Den svinger som en racerbåt.
LETT OG HOLDE RENT: Toalettet er ikke av de største, men det er grei ståhøyde, og lett å holde rent på grunn av glatte lyse flater.
BYSSA I GANGEN: Slik ser det ut under dekk. Det første som møter deg er byssa ”i gangen” og videre inn til soveplassen. Her kan man også montere bord å spise. Toalett og dusj til høyre.
STOOOR SENG: Dobbelsengen er enorm når du får i midtplanken. Vi målte den til nesten 2x2 meter.
SPARTANSK: Instrumentpanelet var så basic som det bare går an. Her er det rom for å bruke noen kroner ekstra på sikt. Intensjonen med denne båten er å selge den så rimelig som mulig, og så blir det opp til kjøperen å putte på ekstrautstyr når pengene tillater det.
STØRST SOOOLSENG: Fjordens største solseng får du når sofaen legges ned og putene dyttes på plass. En garantert populær plass.
SIKKER PLASSERING: Gassflasken har fått eget isolert rom. Her kan du skifte i en håndvending, og i tilfelle lekkasje vil det uansett blande seg med luft.

«Ørkenens skip»

Dubai kan mer enn å bygge luksushoteller. Flere og flere norske båtimportører ser mot ørkenen i sør, for å hente hjem båter til det norske markedet. Sea Breeze WA 33 vil garantert finne sin nisje i markedet. Den er grisebillig og rågod å kjøre. Vi har også testet SeaDan 400 Pro Targa som overbeviste oss om at gulfstatene kommer fossende til en fjord nær deg.

Publisert Sist oppdatert

Sjøkaptein Erling Bertrand Hansen er til daglig ansvarlig på brua når «Color Fantasy» styres mot Kiel. Nå forbereder han retretten om noen år med å bygge opp firmaet Extreme Marine. Han skal bare en tur til Finland og lede byggearbeidene med nye «Color Magic» først.

– En pensjonisttilværelse om noen år, med salg av fritidsbåt og samtidig drive utdanning av nye fjordfarere, tror jeg kan bli en drømmetilværelse, sier Hansen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER