Boot 2019:

Satser på Sealine i Norge

FjordSailing henter to Sealine-modeller til Norge i år, blant annet verdensnyheten C390.

Publisert Sist oppdatert

Bergensbasere FjordSailing trapper opp satsingen på motorbåter, og har tatt over agenturet på Sealine fra Formo Yachting.

Sealine produseres av tyske Hanse Group, som kjøpte det da engelske båtmerket i 2014. Tidligere hadde Hanse kjøpt norske Fjord, og motorbåter utgjør nå drivkraften i selskapets vekst. Både Fjord og Sealine inngår nå i FjordSailings omfattende portefølje av seil- og motorbåter fra den tyske båtprodusenten.

Kupé

Bjørn-Vidar Bårtveit i FjordSailing

–Vi får opp til Norge C330 i april og nyheten C390 senere i sommer. 2019 er oppstartåret vårt for Sealine, men vi håper at salget kommer i gang for fullt i løpet av året, sier daglig leder i FjordSailing, Bjørn-Vidar Bårtveit.

De største modellene kan leveres i kupéversjon eller flybridgeversjon, mens den minste kan leveres som kupé eller sportsbåt. Og sportsbåten kan leveres med innenbords- eller utenbordsmotor etter kundens valg. Utstilt S330 på Boot er utstyrt doble 350 hk motorer på hekken.

–Vi hadde et bra år i 2018. Nå er det få kurante bruktbåter på markedet, og dette er positivt for nybåtsalget, sier Bårtveit.