Boot 2020

Både flybridge og kupe

Princess S 62 lanseres nå på Boot. Det er en flybridgebåt med kupeløsning i luksusklassen.

Publisert Sist oppdatert

Düsseldorf, Tyskland

Hall seks på Boot er hallen for store drømmer og dype lommer. Vi hilsen velkommen på Princess-standen av Benny Martinsson , som er svensk og norsk importør av de engelske luksusbåtene.

 Nye Princess S 62 er en båt i 20 millioner kroners klassen. Likevel forteller Martinsson om godt salg i Skandinavia for tiden. –Vi har tatt inn 20 båter i år, og mange båter er solgt til Norge, forteller han, og legger til at Princess West nå er største forhandler av Princess-båter i Europa utenom England.

Panorama

Princess S 62 har alt du forventer av en slik yacht: Stor badeplattform, jollegarasje og salong på akterdekket. Flybridgen er sjenerøs med to deilige sofagrupper, wetbar og to sporty førerseter ved et sort og elegant dashbord.

Byssa omslutter bakveggen på babord side, slik at du får en bardisk på utsiden av bakveggen, mens resten av byssa er på innsiden. Dermed bygges uteområde og inneområde sammen på en smart måte. Inne er det en sofagruppe tvers overfor byssa, og en lounge lenger fremme på babord side. Her kan man se TV på storskjerm eller nyte panoramautsikt. En tøff førerplass med to seter er på styrbord side.

37 knop

Noe av det spesielle med denne båten er en stor takluke over førerplass og deler av loungen. Princess S 62 kan omtales som en hybrid mellom flybridgebåt og kupe. Båten kan åpnes på gode dager.

Under dekk er det tre lugarer og to bad. Rederlugaren er som en liten suite med sofagruppe, flatskjerm på veggen (skottet), vaskemaskin og selvsagt eget bad. Også lugaren forut byr på mye plass, god utsikt og tilsluttet bad. I tillegg er det en mindre lugar på styrbord side med to senger, som kan settes sammen. Det er også en mannskapslugar under akterdekket, nær maskinrommet.

Princess S 62 er utstyrt med to MAN V8-maskiner som hver yter 1200 hestekrefter. Ifølge Martinsson gjør båten 37 knop. Båten veier 30 tonn, og rekkevidden er 300 nautiske mil i marsjfart, opplyser han.