Beneteau Trawler 44

BENETEAU TRAWLER 44
LITE SKIP: Beneteau Trawler 44 fremstår som en meget moderne båt. I tillegg til store fine bruksflater går den som et lite skip i sjøen, og kan oppnå en topphastighet på 25 knop.
DAGSLYS: Salongen er lys og fin på grunn av de store vinduene. Vi er nok ikke like sikker på bruken av sovesofaen (til høyre på bildet) som en permanent gjesteplass.
DAGSLYS: Det er to rommelige bad/toaletter om bord.
BRA BYSSE: Byssa er hel ved, med god plass og nok skuffer og skap.
STORT: Akterdekket vil fylle mange funksjoner om bord i en slik båt. Ikke minst som en herlig badeplattform og balkong i kveldssola.
GIGANTISK FLYBRIDGE: Med klassens største flybridge har du tilgang til et stort og fint uteområde på båten. Her er det også byssefasiliteter som gjør det mulig å dekke opp til et pent kveldsmåltid. Bakerst på flybridgen er det plass til jolla og ...
GJESTELUGAR: Det er greit med ståhøyde i forkant av gjestelugaren, men skal du legge deg blir det straks litt mer kryping. Greit med skap og speil til gjestene.
REDELUGAR: Som man reder ligger man. Rederlugaren er lys og fin med hengeskap på begge sider. Fint med inngang til begge sider av sengen, dette øker komforten betraktelig.

For et herlig skip!

For en båt, tralla-la-la! Kom sol, kom regn, kom vind, kom med hva du vil, tralla-la-la! Man får en egen lykksalig stolthetsfølelse når man står til rors i en moderne trawler. Beneteau 44 er intet unntak.

Publisert Sist oppdatert

Vi har tidligere skrytt Beneteau Trawler 34 fot opp i skyene. Nå følger vi opp med en prøvekjøring av den inyen 44-foteren. Konklusjonene er kanskje ikke like euforiske, men én ting er sikkert: Dette er det nærmeste du kommer en skikkelig hytte på sjøen, som gir deg mulighet til å skifte utsikt og strandlinje i ekspressfart om du ikke liker naboen.

Typisk langturbåt

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER