KUPÉBÅTER

Marex 360 CC: Velkjørende, trygg og komfortabel.
Seafaring S34: Fokus på mye plass og komfort.
Bavaria S36 Coupe: Sporty coupébåt til gunstig pris.

Alternative kupébåter

Marex, Saga, Sealine, Nimbus og Bavaria: Det mangler ikke på produsenter av kupébåter på markedet.

Publisert Sist oppdatert

Nedenfor har vi trukket fram tre båter som kan sammenlignes med Jeanneau NC 37. Ulike motoralternativer og utstyrspakker kan gjøre det krevende å sammenligne priser på båter. Hos noen må du legge på opptil 30 prosent for å få en ferdig båt tilpasset dine ønsker og behov, mens andre leverer en båt ferdig til bruk i startprisen.

Les prøvekjøring av Jeanneau NC 37 her

Sosial drømmebåt

Marex 360 CC er rett og slett en velkjørende, trygg og komfortabel kupébåt, kanskje den beste i klassen, oppsummerte vi nylig etter prøvekjøring av båten. Båten er bygget for det gode livet på sjøen med usedvanlig mye plass til å lage og spise mat. Samtidig er det en praktisk båt med høy standard. 4,5 millioner kroner er mye penger, men dette er likevel mye båt for pengene. Vår konklusjon var at dette er en sosial drømmebåt.

Les prøvekjøringsrapport om Marex 360 her

Marex 360 CC: Velkjørende, trygg og komfortabel.

Litt mindre og rimeligere

Seafaring S34 er en usedvanlig rommelig 34-foter myntet på folk som ønsker en miljøvennlig båt. Den har relativt liten motor og en stor takflate som dekkes av solceller. Poenget har ikke vært å lage en rask båt, men å lage en båt med mye plass og komfort. Den kan leveres med Yanmar 110 hk, 320 hk eller doble Volvo Penta D3. Nede er det tre kabiner og ett bad, men båten kan alternativt leveres med to kabiner og to bad. Prisen ligger i praksis på minst tre millioner kroner avhengig av motoralternativ og utstyrspakke.

Seafaring S34: Fokus på mye plass og komfort.

Litt kortere tysker

Bavaria har gjort lykke i Norge med sine sporty kupébåter til gunstige priser. Bavaria S36 Coupe er litt kortere enn NC 37, og har en åpnere løsning utvendig med aktersalong og wetbar. Samtidig er den mer tradisjonelt innredet med salong og bysse under dekk. Båten har også to lugarer med dobbeltkøyer. Denne løsningen gir mindre lugarer og bad enn i NC 37, der bysse og salong er oppe under kupétaket. Også denne kan fås med dobbel eller singel motorinstallasjon.

Båten har startpris rundt to millioner kroner. Med twin Volvo Penta D3-maskiner, utstyrt med ankervinsj, plottere, fortøyninger, baugpropell, og levert ferdig bunnbehandlet i Norge, koster Bavaria S36 cirka 3,2 millioner kroner.

Se video av Bavaria 360 Sport her

Bavaria S36 Coupe: Sporty coupébåt til gunstig pris.