HONDA: 26-foteren kan spesiallages. Den kan leveres med en eller to motorer.

26.616 besøkte Sjøen for alle

Da messen stengte søndag hadde totalt 26.616 mennesker tatt turen innom.

Publisert Sist oppdatert

Sjøen For Alle ble arrangert fra 9.-13. mars på Norges Varemesse på Lillestrøm.  

I 2016 feiret Sjøen For Alle 60-årsjubileum, og messen hadde en utstilling med båter og båtutstyr fra 1950-60 årene. I år har messen også satset sterkt på familiesegmentet, og tilbød en rekke gratis vannsportaktiviteter og underholdning for de minste, melder arrangørene i en pressemelding. Prosjektleder for Sjøen for Alle, Andreas Ljones, sier:

– Sjøen for Alle skal være en messe med noe for alle, og dette føler vi at vi har oppnådd. I 2016 har videreført det interaktive messekonseptet og tilbudt foredrag, båtrelaterte kurs og show som har forhøyet messeopplevelsen. Men man skal ikke undervurdere det faktum at Sjøen for Alle er Norges desidert største båt- og utstyrsmesse der publikum finner alt de trenger under ett og samme tak. I 2015 hadde messen totalt 25 863 besøkende, og dermed har vi hatt en økning i 2016.

Utstillere melder om godt salg

En rask rundspørring blant et knippe utstillere søndag ettermiddag utført av messearrangørene, viser at BRP Norge AS har solgt cirka 50 Sea Doo vannscootere. Targa har solgt fire båter, Kragstad AS med Chris-Craft og Boston Whaler har solgt to båter, og Dreamline Yachts solgte en Riva Rivarama 44 tirsdag ettermiddag. Nordkapp har solgt 20 båter, Vestfold Maritim har solgt fem båter.

Formel 1 kjører Marit Strømøy sto utstilt med tre båter for å fortelle om båtsport til publikum. Lørdag kveld kom beskjeden om at hun er kåret til Årets nordiske båtsportutøver.