Ikke Storbåtmesse likevel

Båtbutikkene i Leangbukta har i dag besluttet å avlyse Storbåtmessen, men holder dørene åpne for publikum.

Publisert Sist oppdatert

Storbåtmessen avlyses, men båtbutikkene i Leangbukta Maritime Senter holder åpent som vanlig, er meldingen fra Senterforeningen etter dagens møte. Leangbukta Maritime Senter huser Nordens største båtutstilling med over 100 båter utstilt hele året. De syv største aktørene i Leangbukta Maritime Senter har de siste årene markedsført en uke med utvidet åpningstider som Storbåtmessen.

Når det nå er besluttet å kansellere Sjøen for alle på Lillestrøm, og i tråd med generelle råd fra Folkehelseinstituttet, velger Leangbukta Maritime Senter å avlyse messearrangementet. I praksis betyr dette at det ikke lenger tilbys matservering i lokalene, og at båtbutikkene går tilbake til vanlige åpningstider, heter det i en pressemelding fra Senterforeningen i dag.

I går skrev Båtmagasinet at Storbåtmessen ville holde åpent, men i lys av sykdomsutviklingen har arrangørene nå besluttet å gjøre tiltak for å begrense antallet samtidig besøkende. Også Heitmann Marin i Drøbak har kansellert sine aktiviteter neste uke, men holder dørene åpne for kunder som kommer på besøk.

Powered by Labrador CMS