DIGITAL: Andrea Pharo Ronde skal bidra til å løfte Båtmagasinet videre digitalt.

Vannskikjører til Båtmagasinet

Båtmagasinet satser friskt på Web-TV og digitale løsninger. Nå mønstrer en ny generasjon på.

Publisert Sist oppdatert

Enkelte har klaget over at Båtmagasinet er litt gubbete. Samtidig er en ny generasjon på vei inn i båtlivet, og nå mønstrer Andrea Pharo Ronde (27) på hos oss.

Med Andrea Pharo Ronde på laget vil Båtmagasinet styrkes på video, sosiale medier og innholdsproduksjon. Ronde er bachelor i digital medieproduksjon, og har jobbet som journalist hos Egmont, Social Specialist hos mediebyrået Starcom.

Andrea har en kreativ IT-utdannelse og er over gjennomsnittet interessert i alt av digitale løsninger som kan forenkle og effektivisere alles hverdag. Hun er dessuten en skikkelig språknerd og svært opptatt av å formidle glitrende norsk språk, både skriftlig og muntlig.

På fritiden er Andrea en aktiv ung kvinne som dyrker klassisk sang når hun ikke er slalombakken og trener med det skandinaviske speedskilaget. Hun har deltatt i VM på vannski, og er glad i vannsport, padling og seiling.

Web-TV

–Med Andrea på laget vil vi å nå ut til yngre målgrupper i flere kanaler. Det skjer mye spennende i Båtmagasinet for tiden. Vi har lansert Web-TV-sendinger, er i gang med podcast, og vil gjerne engasjere enda flere unge lesere, lyttere og seere, sier ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie.

–Jeg gleder meg til å gå inn i en helt ny bransje og lage innhold om maritime temaer som engasjerer mottakerne. Selv er jeg oppvokst ved sjøen og veldig glad i hytte- og sjølivet. Jeg gleder meg til å være med på reisen der vi sammen løfter Båtmagasinet til nye høyder gjennom digitale kanaler, sier Andrea Pharo Ronde.

Båtmagasinet er Skandinavias ledende båtblad, som finnes i løssalg og abonnement. I fjor ble Båtliv og Båtmagasinet slått sammen til ett stort magasin med mange abonnener. Les mer om Båtmagasinet her