Førsteinntrykk

ELEGANT: Nimbus T9 Twin er en nyhet fra Nimbus denne våren. Twin-utgaven kan leveres med inntil 2x225 hk og 46 knop toppfart.
ELEGANT: Nimbus T9 Twin er en nyhet fra Nimbus denne våren. Twin-utgaven kan leveres med inntil 2x225 hk og 46 knop toppfart.

Nimbus T9: Oppgradert med dobbelt grep

Da Nimbus lanserte sin nye storsatsning og tok opp konkurransen med Axopar, var T9 den første modellen som kom på markedet. Nå er neste generasjon sjøsatt i form av en sosial familiebåt – for første gang med doble motorer.

Publisert

Utviklingen hos de fleste produsentene går i forskjellige retninger for tiden. Samtidig som Nimbus lanserer en ny el-båt under navnet Bella Zero, bredder de nå akterspeilet på sin suksessmodell T9 og gjør plass til doble V6-motorer fra Mercury. De har også oppgradert båten på en rekke andre områder, og den seneste generasjonen av T9 er blitt en særdeles veldisponert dagsturbåt med overnattingsmulighet.

Stillere

Mye av den ”nye” T9 kjenner vi igjen fra tidligere, men i den seneste versjonen har båten blant annet en mer integrert badeplattform. Den har også et stivere skrog med bedre lydisolering, noe som gjør den stillere enn de første modellene. Isoleringen består av mer skum i avstivere og innerliner.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS