BRA BLAD: Henning Beil synes Båtmagasinet er jævlig bra, og er like ivrig leser etter 35 år.
BRA BLAD: Henning Beil synes Båtmagasinet er jævlig bra, og er like ivrig leser etter 35 år.

Jubileumsgave fra trofast leser

I år fyller Båtmagasinet 35 år. Henning Beil har lest Båtmagasinet fra første utgave, og er fortsatt like ivrig leser.

Publisert Sist oppdatert

–Det er rett og slett et jævlig bra blad! Henning Beil pakker ikke inn ordene i mykplast når han omtaler sitt favorittblad. Båtmagasinet har vært trofast følgesvenn i 35 år, og Henning Beil leser det fortsatt med iver og interesse.

–Jeg synes Båtmagasinet har mange varierte reportasjer om forskjellige temaer som angår båtfolket, og jeg leser det fra perm til perm, sier han.

Beil er selvsagt båtmann på sin hals, og har to båter: En Windy Scirocco og en Finnmaster 52SC. Han er svært fornøyd med begge båtene. På Windyen utviklet han et lukepatent for å komme til batteriene, som han hevder at senere er blitt standard på båtene.

–Jeg fikk tilsendt en tusenlapp fra Hegnar, og har fått høre at jeg er den eneste som han noen gang har gitt bort penger til, sier den ivrige båtmannen, som forærte Båtmagasinet-redaksjonen sin samling av samtlige utgaver siden lanseringen for 35 år siden.

Båtmagasinet og Båtliv ble slått sammen i år, og vi har samlet tidligere utgaver i det digitalt artikkelarkiv som abonnentene har tilgang til. Artiklene ligger også søkbare på batmagasinet.no. Besøk magasinarkivet her