Båtmagasinet inspirerer og informerer om båtlivet i samarbeid med VG

Setter båtlivet på dagsorden hver dag

I dag er toppsaken i VG tester av båter som er hentet fra Båtmagasinet, og hver dag legges det ut nye saker om båter og båtliv på batmagasinet.no.

Leserne har i år virkelig fått øynene opp for batmagasinet.no. Langt over 100 000 nordmenn leser nå artikler på batmagasinet.no hver eneste måned, viser tall fra Google Analytics. De siste dagene har over 10 000 lesere (brukere) vært innom daglig.

– Til leserne vil jeg si at de finner tusenvis av artikler på batmagasinet.no. Her ligger de gode artiklene og reportasjene fra Båtliv og Båtmagasinet de senere årene: Tusenvis av båttester, hundrevis av gjør-det-selv-artikler og minst like mange turtips og havnereportasjer. Leserne kan søke opp artikler om vedlikehold og sjømannskap. Og alt dette er tilgjengelig for premiumabonnenter, sier Nissen-Lie. Her finner de også annonser fra aktive aktører i bransjen.

Premium abonnenter kan lese alle testene som det er utdrag fra i dagens VG uten ekstra kostnader.

Du finner de siste båttestene våre her

– Til bransjen vil jeg si at Båtmagasinet og SEILmagasinet minner folk på båtlivets gleder hver eneste dag på nett, hver uke på mail, hver måned i bladstativer i butikker og kiosker og tre ganger i året over hele landet med VG. I tillegg leverer vi også båtstoff fortløpende til VG både på nett og papir, sier ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie. På batmagasinet.no møter bransjen båtfolk som ønsker informasjon om båter og båtliv.

Han forteller at batmagasinet.no inneholder tusenvis av inspirasjonsartikler med turtips, reise- og havnereportasjer langs kysten og intervju med båtfolk. Her er også hundrevis av nyttige artikler som gir kunnskap om navigasjon, sjømannskap og vedlikehold av båt. Videre er det mange gode forbrukersaker med tips og råd om forsikring, finansiering, båtkjøp, nyttige apper og valg av båtutstyr.

Du kan også søke i et PDF-arkiv med årganger av Båtliv og Båtmagasinet her

Premiumabonnenter har tilgang til alt innholdet. Du kan bli abonnent her