Dobling av lesere på nett

Interessen for båter er stor for tiden, og Båtmagasinet Båtliv har doblet antall lesere på nett i forhold til i fjor.

Båtsesongen har fått en usedvanlig start med mild vinter og en påske med stor utfart på sjøen. Også vi som skriver om båt opplever en sterk økning i båtinteressen.

– Sammenlignet med mars og april i fjor har vi mer enn dobling av antall lesere, eller brukere som det kalles på nett, sier ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie.

Mange flere går nå inn på batmagasinet.no for å oppdatere seg om båtlivet, samtidig som det er sterk vekst også i tilgangen på lesere fra Google og sosiale medier. Mer enn 100 000 lesere har vært innom batmagasinet.no (batliv.no) siste måned.

Båtmagasinet og Båtliv ble slått sammen til én publikasjon fra årsskiftet for å skape en sterk redaksjonell tjeneste for båtinteresserte skandinaver, og gi båtbransjen en solid digital markedsføringsplattform.

Les mer om Båtmagasinet Båtliv her

Samtidig er publikasjonene relansert på ny digital plattfrom, og dette har ikke gått helt smertefritt. Ennå er ikke arkivinnholdet fra Båtmagasinet på plass. Endringer i måten man logger seg inn på for å lese plussartikler, har også voldt besvær for enkelte abonnenter.

Les mer om innlogging her

–Abonnenter har tilgang til veldig mange nyttige og inspirerende artikler fra over et tiår med tester og reportasjer, råd og tips fra redaksjonen. Alle fullt betalende abonnenter kan logge seg inn på plussartikler på batmagasinet.no (batliv.no). Abonnenter får også tilsendt oppdateringer fra båtlivet på mail to ganger i uka. Videre kan abonnenter laste ned Båtliv-appen med svært mye godt innhold i App Store og Google Play. Denne vil i nær fremtid bli omdøpt til Båtmagasinet-appen, sier Nissen-Lie.

Les mer om abonnement her

Han forteller at det er hittil i år er sterk vekst i antallet nyhetsbrevmottakere, og det er stor pågang også nå med folk som tegner abonnement på nett. Nær 30 000 båtinteresserte nordmenn mottar nå nyhetsoppdateringer på mail fra forlaget.

Få nyhetsoppdatering på mail her

ANALYTICS: Den blå streken under viser antall lesere (brukere) i april i år sammenlignet med i fjor, ifølge Google Analytics.