God sommer fra Båtliv

Båtlivs sommernummer er her

Gode havnetips, guide til vannleker og stor båtquiz for hele familien er bare noen av sakene du kan lese i Båtlivs sommernummer.

Publisert Sist oppdatert
Båtliv 6 2016

Sommer er lesetid. I Båtlivs sommernummer tar vi deg med til kystens nasjonalparker, vi gir deg oppskriften for å få napp med fiskesnøret, og vi forklarer hvordan værmeldingene fungerer. Du finner også test av ny Targa og Skilsø by Viknes, og altså havnetips, guide til vannleker og stor båtquiz for hele familien.

Båtlivs sommernummer er allerede til salgs i App Store og Google Play, og tilgjengelig for fullt betalende abonnenter også her på batliv.no.

Alt dette har du tilgang til som abonnent: Se Båtlivs magasinarkiv her

Båtlivs sommerutgave kommer snart for salg i en kiosk nær deg, og husk å be om Båtliv når du er på land og handler.

Båtliv-abonnenter kan laste ned alle magasiner fra 2006 på lesebrett og smarttelefon. Her kan du lagre saker som du ønsker å lese i sommer offline. Et tips kan være å laste ned turtips og artikler og havner og farvann du ønsker å besøke.

Se våre abonnementstilbud her

Apper

Over 3000 båtfolk har allerede lastet ned Båtliv-appen, og kan kose seg med alt innholdet vi har publisert de siste ti årene. Her finner du svært mange tester av båter og utstyr, nyttige saker om navigasjon og sjømannskap og gjør-det-selv-artikler samt inspirerende reportasjer og havnetips.

Se Båtlivs magasinarkiv på nett her

 

 

 

 

Båtlivs magasinarkiv fra 2006