Informasjon fra KNBF

Båtforbundet vil engasjere flere kvinner i båtlivet. Her er Liv Hanh Basberg og Astri Nissen-Lie på påsketur i fjor

KNBF inviterer kvinnene

Kvinner er en stor del av båtlivet og Båtforbundet (KNBF) ønsker seg flere kvinner som kan være med å skape et bedre båtliv for alle.

Båtforbundet (KNBF) sine medlemmer består i hovedsak av menn. Dyktige båtfolk, hvor de fleste har vokst opp i båt og kjørt båt hele livet. Men, vi vet at kvinner også er en stor del av båtlivet og har masse kompetanse. Derfor ønsker vi flere kvinner med i Båtforbundet (KNBF) slik at vi kan bli enda bedre.

Kvinner skal også ha et flott miljø og nettverk innen båtlivet, enten de er nye eller erfarne. Per dags dato er det færre kvinner enn menn som har dette i båtlivet. Dette ønsker vi å gjøre noe med i rekruteringen av kvinner til Båtforbundet og båtlivet.

Mål for kvinnesatsing

Stadig flere jenter drar på båttur

Målet med kvinnesatsingen er å få flere kvinner til å bli trygge i båt, skape et flott miljø for kvinner i båt, få flere kvinnelige medlemmer i Båtforbundet og flere kvinnelige tillitsvalgte på alle nivå i organisasjonen.

Kvinnesatsingen skal gjøre Båtforbundet (KNBF) til en attraktiv og trygg organisasjon der kvinner er respektert, akseptert og integrert.

Kvinnesatsingen i Båtforbundet (KNBF) vil være forankret i en strategiplan og handlingsplan som blir utarbeidet i dette øyeblikk.

Vi trenger all den hjelpen vi kan få av kvinner der ute som kan gi oss tips til hvordan vi kan bli et attraktivt Båtforbund for disse.

Båtforbundet (KNBF) ønsker at kvinner over hele landet skal ha mulighet til å være med på aktiviteter, kurs og arrangementer – uansett erfaring og bakgrunn.

Har du tips til hvordan vi kan rekruttere flere kvinner innen båtlivet? Send oss en mail på post@knbf.no

Vi vil veldig gjerne høre fra deg!

Se alle fordelene som medlem her

Partnerinnhold fra KNBF

Båtmagasinet samarbeider med Kongelig Norsk Båtforening (KNBF) om å hjelpe folk til et trygt og godt båtliv. Vi publiserer artikler fra KNBF-eide «Fritidsbåten» som partnerinnhold på batmagasinet.no. Artiklene er innlevert av KNBF og ikke skrevet av Båtmagasinets redaksjon, som følger Redaktørplakaten og Vær-Varsom-Plakaten.