Informasjon fra KNBF

KNBF bistår Leksvik og Fevåg Båtforening i spørsmål om eiendomsskatt.

Båtforbundet (KNBF) bistår om fritak for eiendomsskatt

Som medlem av Båtforbundet (KNBF) får du en rekke fordeler, samt råd og støtte i de fleste saker. Vi i Båtforbundet sitter med spisskompetanse på mange felt, og noe vi kan hjelpe til med er fritak for eiendomskatt til foreningsmedlemmer.

I Trøndelag er vi i gang med å bistå to medlemsforeninger, Leksvik Båtforening og Fevåg Båtforening. Disse to har fått eiendomsskatt for sitt flytebryggeanlegg fra Indre Fosen kommune for 2022. Båtforbundet (KNBF) bistår disse to medlemsforeninger og har på vegne av disse søkt om fritak med begrunnelse allmennytte og likebehandling med andre tilsvarende organisasjoner. Det er kommunestyret som behandler denne type saker. Vi venter svar på våre to søknader om fritak.

Er du en medlemsforening og ønsker hjelp i en sak som dette? Ta kontakt med Sekretariatet hos oss.

Er du, eller vet du om en Båtforening som kunne tenkt seg å være medlem av Båtforbundet (KNBF)? Her er det mange nyttige fordeler dere kan benytte dere av som medlem. Ta kontakt med oss. Vi stiller gjerne opp i din båtforening for å presentere medlemskapet.

Se alle fordelene som medlem her

Partnerinnhold fra KNBF

Båtmagasinet samarbeider med Kongelig Norsk Båtforening (KNBF) om å hjelpe folk til et trygt og godt båtliv. Vi publiserer artikler fra KNBF-eide «Fritidsbåten» som partnerinnhold på batmagasinet.no. Artiklene er innlevert av KNBF og ikke skrevet av Båtmagasinets redaksjon, som følger Redaktørplakaten og Vær-Varsom-Plakaten.