I MÅL: I løpet av de siste årene har Krosnes båtforening på Gressvik investert syv millioner kroner og utallige dugnadstimer i båthavnen. Byggeleder og bryggesjef har vært Freddy Magnussen (t.v.), godt hjulpet av svært mange medlemmer, her representert ved Tore Halvorsen, Åge Jensen og Arild Uteng. Foto: Amund Rich. Løken.
I MÅL: I løpet av de siste årene har Krosnes båtforening på Gressvik investert syv millioner kroner og utallige dugnadstimer i båthavnen. Byggeleder og bryggesjef har vært Freddy Magnussen (t.v.), godt hjulpet av svært mange medlemmer, her representert ved Tore Halvorsen, Åge Jensen og Arild Uteng.

Båtforening satset millioner på ny miljøhavn

Etter store millioninvesteringer fremstår Krosnes båtforening på Gressvik i Fredrikstad som en topp moderne båthavn som beviser at båtfolket tar miljøet på alvor.

Publisert Sist oppdatert

– Ingen vits i å vente. Vi vet at stadig strengere miljøkrav kommer, sier bryggesjef Freddy Magnussen i Krosnes Båtforening på Gressvik i Fredrikstad til Båtmagasinet. Derfor har foreningen, med 150 båtplasser og et like stort antall medlemmer, allerede gjennomført kostbare tiltak. Utbedring av havnen var nødvendig uansett, sier han.

– Det ville vært feil å ikke bake inn det vi kunne for å bidra til et renere miljø.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER