Båtentusiaster samarbeider

Båtliv har inngått samarbeid med Båtfolk på Facebook, som gir gruppas nær 50.000 medlemmer tilgang til nyttige og inspirerende artikler.

Publisert Sist oppdatert

Båtfolk på Facebook ble startet av noe båtentusiaster som ønsket å dele sin hobby og interesse med likesinnede. For et par år siden skjøt gruppa ordentlig fart og i dag nærmer Båtfolk på Faceboook seg 50.000 medlemmer.

– Vi var tre venner som startet gruppa, og vi ønsket å være en arene for hjelp, tips men også en på driver med tanke på sikkerhet og kostnader rundt båtlivet. Vi ønsker ikke å blandet politikk inn i gruppen. Medlemmene vår pleier å dra frem ting som gode tips, fine bilder, kjappe råd når man står fast osv, sier Glenn W. Aasgaard til Båtliv.

Båtliv er blant Norges eldste båtmagasiner, som i flere tiår har gitt leserne mye nyttig og inspirerende lesestoff. Båtliv omfatter tester og båtnyheter, havnetips og reisereportasjer, praktisk båtliv og gjør-det-selv-artikler, navigasjon og sjømannskap og selvsagt reportasjer fra båtlivet.

Mye innhold

De siste årene har Båtliv satset sterkt digitalt med etablering av Båtliv-appen i Google Play og App Store, der alle utgaver fra 2006 er tilgjengelig for abonnenter. Digitalt abonnement omfatter også alle plussartikler på batliv.no, der alt magasininnhold fra 2006 ligger søkbart.

Abonnenter får tilgang til alt dette innholdet: Se Båtlivs magasinarkiv her

– Vi har ønsket å utvikle en tjeneste som er både nyttig og inspirerende for alle båtfolk. Her er nesten tusen tester og prøvekjøringer til nytte for alle som er på jakt etter båt. Her er mange artikler om navigasjon og sjømannskap, som gjør deg til en bedre båtfører. Her er hundrevis av havnetips til gode båtferier og ikke minst det meste du bør vite om praktisk båthold og vedlikehold, sier ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie.

For halvannet år siden lanserte Båtliv og søstermagasinet SEILmagsainet digitalt abonnement. Ifølge Nissen-Lie har tilbudet slått godt an, og det kommer inn nye abonnenter via nettsidene hver dag, hevder han. Gjennom samarbeidet med Båfolk på Facebook får gruppas medlemmer et ekstra godt tilbud på digitalt abonnement, og selvsagt også det trykte bladet.

– Vi deler entusiasmen for båtlivet med Båtfolk på Facebook, og synes det er hyggelig å kunne samarbeide om å formidle båtglede og kunnskap om båtlivet, sier Nissen-Lie.

Link til kampanjeside for digitalt abonnement for Båtfolk på Facebook finner du her.

 

Båtfolk på Facebook og Båtliv har hatt redaksjonelt samarbeid en tid.  Les også: Båtfolk på Facebook sier nei