11 056 mennesker besøkte «Båter i sjøen»

Utstillingen Båter i sjøen trakk litt mindre publikum i år enn i fjor, men flere av utstillerne var fornøyde.

Publisert Sist oppdatert

Regnværet lørdag trakk ned besøkstallet på årets messe, som endte opp med 11.056 besøkende, fem-seks prosent færre enn i fjor.

Les og se video: Messens mest oppsiktsvekkende båt

–Daycruisere og skjærgårdsjeeper selger som vanlig godt, og vi registrerer at kjøpere ønsker stadig større motorer og mer utstyr i båtene. I år ser vi også at storbåtsalget er økende, sier adm. direktør Leif Bergaas i Norboat, som arrangerer utstillingen.

Les også: Ti nyheter du kan glede til å se i høst

–En foreløpig opptelling viser at vi har solgt nærmere 20 båter. Trenden er at folk ønsker største motoralternativ og mye ekstrautstyr, sier daglig leder Evy Minde i Ibiza Boats

Marex teamet er meget fornøyde med årets messe, og vi har solgt to båter på årets messe. Vi ser at interessen for bobåter er solid, sier Thomas Aalrud i Marex.

–Båtliv er en stor og viktig fritidsaktivitet i Norge og at Båter i Sjøen er en viktig møteplass for båtinteresserte, noe vi er stolte av, sier Bergaas. Han kan fortelle at «Båter i sjøen» er blitt en viktig møteplass også for utenlandske båtprodusenter. Jeanneau la verdenspremieren av sin relanserte bestselger Merry Fisher 695 til «Båter i sjøen».

Les også: Bestselger i ny versjon

Blant annet har representanter for store verft som Sunseeker, Princess og Beneteau vært på plass i Oslo.

Les også: Flyttet verdenspremieren til Norge

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS