Nordkapp 605 Enduro
Nordkapp_760_Enduro_motor_24060
NY ENDURO: Etter fjorårets lansering av Nordkapp 605 Enduro som ble kåret til årets båt i Europa, er 705 Enduro nå sjøsatt.

Refsnes Marine skal selge Nordkapp

Nordkapp har fått ny forhandler på Østlandet, og med kontorer i Asker.

Publisert Sist oppdatert

Sølve D. Refsnes er mannen som nå skal forhandle de populære Nordkapp-båtene på Østlandet. Refsnes holder til i Leangbukta i Asker. Her har han fra før av også Quicksilver og Saga i porteføljen.

Nordkapp bygger daycruisere og skjærgårdsjeeper i Polen. De siste årene har Nordkapp fått flere utmerkelser for båtene internasjonalt, og i fjor var det venteliste på leveranse av nye båter.

– Det stemmer fabrikken ble ganske tidlig utsolgt for båter i sommer. Nå lanserer de mye nytt spennende, så det bør ligge an til godt salg også i kommende sesong, forteller Sølve D. Refsnes til Båtliv.  

Les også: Ny Nordkapp i aluminium

 

Refsnes Marine

– Nærmeste forhandlere for Nordkapp fra oss er Fuglevik i Moss og Vrengen på Tjøme. Så naturlig salgsområde for oss blir vel Oslo, Akershus og Buskerud.

– Ettersom vi nå skal selge både Saga, Quicksilver og Nordkapp fra Leangbukta er vi i prosess på å gjør om litt på strukturen. Refsnes Marine AS vil stå for salg og markedsføring av Nordkapp og Quicksilver. Saga salget vil som i dag gå gjennom Saga Boats AS representert av meg i Leangbukta, forteller Refsnes.

Bobåtene i Saga-serien bygges på Selje på Vestlandet, og det er Refsnes-familien som står bak foretaket.

Er du på utkikk etter båt? Båtliv har prøvekjørt flere av modellene fra Nordkapp.

 

LITEN OG RASK: Nordkapp Enduro 550 har et fint fartsområde med 115 hestekrefter på hekken, med en toppfart på hele 44 knop, men den klarer seg også godt med 75 hestekrefter.

  Les også: Nordkapp Enduro 760. Verdt å vente på

 

 

 

 

LEKKER, NORSK DESIGN: Nordkapp Enduro 760 er nesten litt unorsk og kan minne litt om Sessa og andre designbåter.

Les også: Nordkapp Enduro 705. Skarpest i Nordkapp-familien

 

SKARPT: Nordkapp 705 Enduro har den skarpeste v-bunnen i Nordkapp-familien.