Scand 29 Baltic

Båten som aldri går av mote

Scand 29 Baltic er en god, gammeldags cabincruiser med akterkabin. Den har sett noenlunde lik ut siden 1980-tallet, og folket elsker den fortsatt.

Publisert

Scand 29 Baltic er båten for familien på båttur. Dette er en 29 fots flytende hytte for en familie på fem. Det er funksjonelt, praktisk og kompakt. Men får du kjøpt hytte ved sjøen til 1,3 mill i dag, blir det sikkert like trangt, men ikke så mobilt.

Scand 29 Baltic er produsert siden 1984, og en av fordelene med at samme båt lages igjen og igjen er at båtbyggerne hele tiden finner ting å forbedre og nye smarte løsninger. Til sammen har Scand-fabrikken snart spydd ut mer enn 1000 Baltic-er.

Båten regnes for alle bobåters mor og er produsert i et stort antall både som halvfabrikata, og som ferdige båter. Baltic-eiere er gjennomgående meget fornøyd med båten sin. De skifter den gjerne ikke ut med det første fordi den fyller manges krav til en skikkelig bobåt med fornuftig pris både som ny og brukt, viser en undersøkelse Båtliv har gjort blant Scand 29 Baltic-eiere.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS