OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Essai Le 22 Février 2012 La Rochelle
Essai Le 22 Février 2012 La Rochelle
Sur la Côte d'émeraude
Sur la Côte d'émeraude

Franske tøffinger til Norge

Giramar introduserer båtene fra Rhéa Marine i Norge, og stiller ut ny modell fra SeaRay.

Publisert Sist oppdatert

Giramar utvider sin portefølje av båter med agentur på franske Rhéa Marine. – I starten satser vi på modellene Open og Timonier” sier Harald Korn i Giramar AS til Båtliv.

Se Båtlivs billedspesial-presentasjon av premierevisningen av Rhéa 800 her

Rhéa Marine holder til ved kysten av Biscayabukta i Frankrike, der Atlanterhavet ruller inn mot kysten. Ifølge en pressemelding fra Giramar er Rhéas båter basert på skrogformene til de lokale kystfiskebåtene.

I pressemeldingen opplyses det at Timonier er allsidige tur- og fiskebåter for mange ulike opplevelser på havet. Båtene leveres med dieselmotorer fra Nanni, Yanmar eller Volvo, og strak aksel. De har tre modeller fra 24 til 28 fot.

 Forelsket

– Open serien er linjelekre landstedsbåter med eller uten frontkabin, og vi tilbyr fem modeller fra 23 til 35 fot og utenbordsmotorer. Vi forelsket oss i Rhéa under et besøk i La Rochelle for tre år siden, og vi har vært i dialog med verftet siden den gang. Vi tok beslutningen om å satse på Rhéa fordi vi mener båtene dekker et behov i vårt marked her hjemme, sier Korn i pressemeldingen fra Giramar.

Fra før av har Giramar agenturet i Norge for en rekke kjente båtmerker, som Beneteau seilbåter, XO, Exlorer og Sea Ray.

Nyheten Sea Ray 230 vil bli vist frem på Båter i sjøen i Oslo fra 7. Til 10. September. Båten er en videreutvikling av 210 Sunsport, som er daycruisere med kabin forut for overnatting en natt eller to. Sea Ray 230 er 23 fot lang og selges klargjort og sjøsatt i Leangbukta i Asker for 610.000 kroner, melder Giramar.

Les også prøvekjøring av Sea Ray Sundancer 355: En klassiker med norsk vri