Ny skjærgårdsjeep slår an

Hydrolift har allerede solgt 26 eksemplarer av den nye skjærgårdsjeepen X-22.

Nå satser Bård Eker i volummarkedet. Første båt ut er den nye modellen X-22. Dette er en skjærgårdsjeep med moderne design, men med klassiske løsninger. Vi snakker om en typisk hyttebåt som egner seg for dagsturer, fiske og vannlek. Eker har ønsket å lage en brukervennlig båt som krever lite vedlikehold.

Fribordet er høyt. Båten har godt med lagringsplass og solplass. Forut er det en sittegruppe som kan omgjøres til solseng.

Dette er en åpen båt med en midtstilt solseng foran som også kan brukes som sittebenk. Bak konsollen er det to stoler av samme sort som vi finner i dyrere båter fra produsenten. Under førerplassen er det stueplass og kjøleskuff. Og helt akter er en benk, med adkomst til badeplattformen på styrbord side.

Båten blir som andre modeller fra Hydrolift også steppet, og den får en v-bunn på hele 24 grader. Mercury150 hestekrefter er standard. Ifølge salgsdirektør Geir Moen gjør båten da drøye 40 knop.

Med X-22 ønsker Hydrolift å ta opp konkurransen med populære båter som Nordkapp, Ibiza og Cormate.

På tegnebrettet ligger flere modeller, og først ut blir X-25 og deretter kommer også X-28, får Båtliv opplyst på Båter på i sjøen 2016.

Hydrolift X-22

Lengde: 6,68 m

Bredde: 2,30 m

Vekt: 1100 kg

Motor: 150 hk

CE-kategori: C

Pris: Ca 539 000 kr