Prøvekjørt - Saga 385

TILLEGG FOR SKINN: Deilig salong, men ekte skinn er ekstrautstyr. Bordet er litt for stort, dette vil Saga vurdere å endre på produksjonsmidellen. Innredningen er i kirsebærtre, gulvet er dampkokt ask, miljøvennlig og holdbart.
GOD PLASS: Saga 385 har god plass i trappen og værer preg av godt håndverk. På bildet skimtes den rommelige stikk-køyen
LOKKER TIL KOKKEKUNST: Bare avtrekksvifte manlget på prototypen. Stekeovnen er plassert i trappen ned til soveseksjonen.
SAGA 385 - vinskap
DIGERT BAD: Med trailverk på dørken, skikkelig toalett, dusjkabinett og godt lys. Naturlig ventilasjon er begrenset, men vifte er standardutstyr.
SAGA 385- stekeovn

Robust eleganse

Selje: 385 heter Sagas ferske kandidat til familiebåtenes overklasse. Med den nye modellen leverer Selje-verftet 12 meter gjennomtenkt, nøktern luksus, samtidig som nordfjordingene holder fast på strak aksling og halvplanende skrog.

Publisert Sist oppdatert

Sagas tradisjonelle styrke har vært gjennomarbeidede båter uten alvorlige barnesykdommer, og prototypen Båtliv prøvekjørte i desember var da også «ferdig» på de fleste områder.

Verftet vil kun foreta mindre endringer av innredningen før 385 går i produksjon – ved siden av at nesten ett tonn plast skal slankes bort, blant annet ved å vakuumstøpe sandwich-skroget.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER