Bak en pepperkakebåt

Baker du den tøffeste pepperkakebåten vinner du en liten båt!

Publisert

Frem til 14. januar kan du dele dine bilder av din pepperkakebåt på vår facebookside, Juryen som består av redaksjonen i Båtliv vil plukke ut et utvalg pepperkakebåter, og våre lesere på Facebook vil avgjøre hvem den endelige vinneren blir. Hovedpremien er en PVC Gummibåt 277 cm Nordic fra Maritim, til en verdi av 3490 kroner (båten er godkjent for motor opptil 9,9 hestekrefter. Andre premier vi har er en driSuit - vanntett beskyttelse for iPhone 4 og 4S, samt en liten bluetooth høyttaler for mobilen.

Bildene deler du på Båtlivs facebookside. Om du ikke allerede liker Båtliv på Facebook, anbefaler vi at du gjør det. Det blir da lettere å følge med på konkurransen og se andre bidrag som blir sendt inn. 

Reglene er enkle. Ta et bilde av pepperkalebåten. Få gjerne med et bilde av deg selv med båten også. Ta helst vare på både bilde  og pepperkakebåten, før den spises, da vi kanskje ønsker å gjøre mer ut av vinnerbåtene.

Denne konkurransen gjelder hovedsakelig pepperkakebåt uten seil, da Seilas og Seilmagasinet har en egen konkurranse for seilbåter, med de samme premiene. Du står fritt til å velge motorer og motorstørrelser, og mer idyllske robåter er også lov. HK-avgift er fritatt for konkurransen. Alt på båten må være spiselig. Vi ønsker deg lykke til og velkommen til konkurransen som garantert også gir mye heder og ære.

Publiser ditt bidrag her

Powered by Labrador CMS