"Badebrygge" for viderekommende

Italienske Maxi Dolphin skiller seg så definitivt ut fra mengden i Düsseldorf. Dette er en ekstrem daycruiser både i utseende og prestasjoner fra et verft som har spesialisert seg på  ”one of” design.

Publisert

Maxi Dolphin har i flere år laget ”one-design” seilbåter. I fjor sommer kom deres første motorbåt. Et monster av en daycruiser eller ”tender” som båttypen også kalles internasjonalt.

Maxi Dolphin 51 forener klassiske linjer med moderne minimalistisk innredning. Den har en voldsom v-bunn som gjør den myk i sjøen. Til og være en såpass stor og rå virker den noe undermotorisert. 

Den er ingen typisk bobåt, men kan huse to til fire personer i et par dager. Det finnes en gedigen redersuite med eget toalettrom under dekk, greie kjøkkenfasiliteter og en TV-krok. Ute derimot.... Her snakker vi nok mer om det man kan kalle  -”verdens mest ekstreme badebrygge”.

Båten er lakkert i en lekker prismeeffekt som gjør at lakken forandrer farge ut fra hvordan lyser faller mot båten. Den kan virke både  rosa, gull, brun og orange. Vi klarte ikke å få ut prisen på vår vandring i Düsseldorf. Da ble vi nødt å gå i kontraktsforhandlinger. Og siden vi nettopp hadde trukket Visakortet for en øl og en pølse, var det nok ikke dekning på kortet til denne båten nei! 

     

LOA: 15,42 m

Bredde: 4,26 m

Vekt: 10.000 kg

Motor: 2X370 Hp (Volvo IPS600)

Maxfart (half load): 38 Knots

Cruis fart: 30 Knots

Vanntank: 300 l

Drivstofftank: 1.800 l

Antall sengeplasser: 2+2

CE kategori: “B” Category

Verft:

MAXI DOLPHIN SRL

Via Gandhi, 9

ERBUSCO (BS)

ITAL

www.maxidolphin.it/

Powered by Labrador CMS