NORDKAPP NOBLESSE 655
NORDKAPP NOBLESSE 655

Nordkapp fyller 50

Nordkapp fyller 50 år i år, og feirer med tre nye modeller.

Publisert Sist oppdatert

Tre av båtene hadde Norgespremiere på Sjøen for alle i mars, nemlig 20 fot store Nordkapp Enduro 605 Ranger, Nordkapp Avant 605 Ranger og Nordkapp Noblesse 605.

 Familie

20 fot store Nordkapp Enduro 605 Ranger og Nordkapp Avant 605 Ranger er aluminiumsbåter I familiesegmentet. Selskapet utvikler modeller i høyt tempo, og selskapet er hands on når det gjelder markedstrender innen både form, farge og design. Startprisen på Nordkapp Enduro 605 Ranger er 355.800,- inkludert Evinrude E-tec 90 HK. Og i anledning 50-årsjubileumet blir alle Nordkapp båter kjøpt i 2016 levert med en helt spesiell jubileumspakke.

NÅ I ALUMINIUM: Nordkapp har lansert aluminiumsnyheten Ranger, og vi fikk anledning til en liten prøvetur ved fabrikken i Polen.
NÅ I ALUMINIUM: Nordkapp har lansert aluminiumsnyheten Ranger, og vi fikk anledning til en liten prøvetur ved fabrikken i Polen.

Båtliv har prøvekjørt nye Nordkapp Enduro 605 Ranger. Prøvekjøringen kan du lese her (krever innlogging / abonnement)

Tøft og trendy i aluminium

 

Polen

Nordsjøplast AS med varemerke Nordkapp 17 ble registrert i oktober 1966. Godberg Larsen eide selskapet. Den første Nordkapp 17 ble konstruert og designet av Otto Scheen jr. Produksjonen startet i lokalene som er dagens Felleskjøpet på Alvim i Sarpsborg.

 Deler av produksjonen ble flyttet til Polen i 1999, og resten av produksjonen ble gradvis overført frem til 2004. Nordkapp eier i dag 50 prosent av fabrikken Mirage Boats i Polen, som sysselsetter over 200 mann og produserer ulike brands. Utviklingen fra 1990 og frem til i dag er eventyrlig.

I dag er Nordkapp nok en gang en av Skandinavias ledende produsenter av fritidsbåter, med et sterkt varemerke som er kjent over store deler av Europa.