Trebåtfestivalen søker ny leder

Norges fremste kystkulturarrangement, Risør trebåtfestival, søker ny leder med kreative ideer og interesse for kystkultur til neste sesong.

Publisert Sist oppdatert

SØKER NY LEDER: Riøsr Trebåtfestival. Foto: Linn K.Hansen

Pressemelding;

 Trebåtfestivalen er en festival med lange tradisjoner og er et flaggskip for Risørs profil som destinasjon og kulturby, sier styreleder Tove Esnault. Opp mot 20 000 besøker festivalen hvert år, og nå er tiden inne for å finne en ny festivaladmiral, sier hun.

Festivallederstillingen har til nå vært en 60 prosent stilling, men nå utvides den til en full stilling, kan styrelederen fortelle. Esnault forteller videre at stillingen blir utlyst i dag og at festivalens styre er ute etter en kreativ og engasjert person som skal ha ansvar for å lede både planarbeid, økonomi,  og områdelogistikk. I tillegg skal personen ta hånd om så vel utstillere, båter, underholdning og foredrag, så dette krever virkelig en person som er ute etter en spennende jobb, sier styrelederen.

– Egenskaper vi setter høyt er evnen til å dra inn nye impulser og nye ideer. Selv om festivalen skal jobbe for å ivareta både historie og kultur, må den samtidig være åpen for nye vinklinger. Slik sett er det også viktig at personen vi er ute etter har interesse for kystkultur.Derfor må jo dette være drømmejobben for enhver kreativ person med interesse for kystkultur og vår spennende maritime arv. Vi håper derfor vi får inn mange spennende søknader i tiden som kommer, avslutter Tove Esnault.