Auksjonerer ut to båter

Har du en båtdrøm å oppfylle før jul? En Beneteau Antares 30 Flybridge og en Beneteau Oceanis 34 seilbåt auksjoneres ut i Son, med såkalt hollandsk auksjon.

Publisert

For å skape blest om superweekend lørdag  og søndag 3-4 desember 2011, gjennomfører Normar Yachts AS  en båtauksjon førstkommende helg. Det auksjoneres bort to modeller i form av en demo/ny 2011 Beneteau Antares 30 Flybridge motorbåt og en demo/ny 2011 Beneteau Oceanis 34 seilbåt.

– Her brukes deler av markedsbudsjettet til å gi en ekstra treat oppunder jul, noe de fleste vet å sette pris på, skriver Normar i en pressemelding.

Hollandsk auksjon

Normalt er det slik at den som byr mest, får tilslaget på en auksjon. Normar velger en annen fremgangsmåte, en såkalt hollandsk auksjon, hvor den som slår til i rette øyeblikk blir vinneren. Ettersom begge modeller inngår blant Normars bestselgere, auksjonarius at flere båtkjøpere vil følge auksjonen med argusøyne. Auksjonene starter fredag 2. desember kl 0800. Prisen starter på en tilnærmet veiledende pris på båt med aktuelle tilleggsleveranser, henholdsvis 1 590 000.- for Beneteau Antares 30 og 1 050 000.- for Beneteau Oceanis 34. Flere ganger gjennom dagen og helgen, justeres prisen nedover… noen ganger med en tusenlapp, andre ganger med ti... Hvor langt ned prisen går, er det kjøperne som bestemmer. Den som legger inn det første budet stopper auksjonen og får tilslaget på den aktuelle båten.

Blogges

Normar opplyser at den dagen auksjonen starter åpnes det for registrering av deltagere. Det åpnes samtidig en blogg for begge båter hvor alle relevante spørsmål fra registrerte deltagere med tilhørende svar fra Normar er tilgjengelig. Her vil også nedtellingshistorikken ligge. Deltagere må ikke nødvendigvis by på noen av båtene, men må registrere seg for å få tilgang til samtlige detaljer rundt auksjonen. Normar opplyser også at budgivere skal være registrert som deltager og må være myndig (over 18 år). Kun skriftlige bud på komplett utfylt budskjema vil bli akseptert, uten forbehold eller innbyttebåt.

Powered by Labrador CMS