LEVENDE KYSTKULTUR Et besøk på Promhavn slipp like ved gjestehavna i Nærsnes er som å komme 100 år tilbake i tid til levende maritim kulturhistorie.
LEVENDE KYSTKULTUR Et besøk på Promhavn slipp, som ligger like ved gjestehavna på Nærsnes, er som å komme 100 år tilbake i tid til levende maritim kulturhistorie.

Asker – ditt nærmeste ferieland

En guide til båthavner i Asker og hva du kan oppleve der. Del I: Gjestehavner på Askerhalvøya.

Publisert Sist oppdatert

Asker er en av landets største hyttekommuner med over 4000 fritidsboliger. Målt i antall sjønære hytter, overgår Asker selv typiske hyttekommuner som Kragerø, Færder og Sandefjord. Det skal finnes over 400000 båter i Oslofjorden. Asker er dermed mange båtfolks nærmeste ferieland, men hvor finnes båthavnene du kan besøke, og hva kan du oppleve der? Båtmagasinet gir deg en guide til gjestehavner i Asker, og til noen originale opplevelser i nærheten som du kanskje ikke engang visste at fantes? 

Vi har valgt å konsentrere oss om havnene på selve Askerhalvøya. Alle ankringsplassene er ikke med, så det er ikke en uttømmende liste, men alle de store gjestehavnene er med. Øyene kommer vi tilbake til i en senere artikkel.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER