ASKELADDENS LEADERTEAM: Torry D. Haugland, Henrik Askvik og Jonathan Dyrstad. Foto: Askeladden Boats.
ASKELADDENS LEADERTEAM: Torry D. Haugland, Henrik Askvik og Jonathan Dyrstad. Foto: Askeladden Boats.

Tar over roret i Askeladden Boats

Tidligere salgs- og driftssjef i Askeladden Boats, Jonathan Dyrstad tar over roret som daglig leder.

Avtroppende daglig leder Henrik Askvik vil fremdeles være involvert i den daglige driften av Askeladden, men i en rolle som arbeidende styreleder, skriver Askeladden Boats AS i en pressemelding.

— Vi har lagt noen svært gode år bak oss, og timingen er perfekt for at Jonathan tar over som daglig leder, sier avtroppende daglig leder Henrik Askvik i pressemeldingen.

Dyrstad har noen års erfaring fra det norske selskapet som salgs - og driftssjef siden 2012. Sammen med Askvik og teknisk sjef Torry D. Haugland har han vært en del av lederteamet i Askeladden.

— Jeg gleder meg veldig. Askeladden har blitt en stor og viktig del av livet mitt, og dette føles som et naturlig steg for meg å ta. Henrik vil jo fremdeles være med oss, og dele av sine erfaringer, så jeg føler meg veldig trygg på at overgangen blir smidig og enkel. Både for oss og våre kunder, forhandlere og samarbeidspartnere, sier ny daglig leder i Askeladden Boats, Jonathan Dyrstad.

I pressemeldingen skriver selskapet at det også blir endringer i styret, og takker styreleder Svein Milford for hans bidrag.