Askeladden P80 Weekend

80 i vinterlys: Dette er en genunin helårsbåt, og vinteren kan være en fantastisk tid for båtmoro.
Lettstyrt: Skroget har fått noe mer sportlige linjer enn P66, og klare tendenser til v-form gjør at båten går pent i litt sjøgang. Samtidig er båten snill og lettstyrt i medsjø.
Harde madrasser: Forkabinen rommer lett to voksne og kanskje to barn. LED-lys er på plass, men madrassene var i hardeste laget.
Lover bedring: Det blir lite å utsette på førerplassen straks ergonomien justeres. Dette skal Askeladden utbedre.
God lufting: Skikkelige ventiler er et klart pluss på badet.
Trangt: Baderommet er lavt, men duger også til lengre turer.

Hel ved fra Askeladden.

Askeladden nedkom før jul med en storesøster til P66 Weekend. Designen er igjen et samarbeidsprosjekt mellom Askeladden og Parker, og P80 byr da heller ikke på store overraskelser. Dette er en direkte oppgradering av suksessen P66.

Publisert Sist oppdatert

Den mer rommelige nykomlingen har fått et langt større baderom, noe «skarpere» skog og stikklugar under salongen. I tillegg kan kundene velge mellom påhengsmotor og innenbordsmotor.

Ombordstigningen er lett, inn på et flott akterdekk. Bak den solide skyvedøren finner vi en hundre prosents tradisjonell layout, med pantry og styreposisjon på styrbord side og salong på babord. Hovedkabinen har panoramautsikt fra alle sitteplasser, store glassflater i taket og ikke minst svært god sittekomfort rundt salongbordet. Salongen kan gjøres om til to ekstra køyeplasser, og ved å flytte rygglenet blir den fremre salongsitteplassen et dobbelt passasjersete i kjøreretningen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER