Askeladden P66 Weekend

ASKELADDEN P66 WEEKEND & P65 RIB
GODE ANER: P66 Weekend har klare fellestrekk med Commuter-modellene, men prisen er en helt annen. (Foto: Askeladden)
FINE DETALJER: God styreposisjon og negative vinduer gir storbåtfølelse. Ikke minst trekker det opp at Askeladden har montert en skikkelig førerstol i P66 Weekend.
VELFUNGERENDE: Weekend-modellen er en komplett vestlandsbåt, med stort akterdekk, utvendig styreposisjon, trivelig salong, sovekabin og et trangt, men helt OK toalettrom.

Komplett mini-cabincruiser

Askeladden P66 ble grundig omtalt i Båtliv i fjor – og vi likte båten. Det gjorde også markedet, selv om en del kunder nok angret litt på kjøpet da Weekend-versjonen ankom.

Publisert Sist oppdatert

Se test av Askeladden P66 og Askeladden P65 RIB her

Først som en selvstendig bedrift uten tilknytning til storprodusenten Brunswick kunne fabrikken endelig satse på det superpopulære styrehusbåtsegmentet. Riktignok har ikke dette skjedd uten hjelp; fjorårets nykommer P66 var utviklet i samarbeid med polsk-britiske Parker, og familieversjonen P66 Weekend er strengt tatt kun en lett kamuflert versjon av Parker 660 Weekend. I tillegg er kusinen P65 RIB tatt inn fra Parkers RIB-katalog og markedsføres som en sportslig og tøff modell det lyser yrkesbåt av.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER