5 båtnyheter som bør gi napp!

En dedikert sportsfiskebåt kan være forskjellen på suksess og fiasko. Det ytre kan bedra, for det er de gjennomtenkte løsningene løfter opplevelsen og gjør fisket mer effektivt. Her er fem båtnyheter for den fiskeinteresserte.

Publisert Sist oppdatert

Under årets Vene Båt messe i Finland, fikk vår sportsfiskeekspert i oppdrag å finne fem nyheter til forskjellige fiskeformer. De måtte være gjennomtenkte og tilpasset det moderne sportsfisket. Alle båtene måtte være i stand til å ta med familien på både hygge og fisketur.

Kjøreegenskaper og skrog

Mange fiskebåter er flate i skroget for å få maksimal stabilitet og god innvendig plass. Dette kan i vårt klima ofte føre til en røff reise, hvor tung sjø, krappe bølger og høye hastigheter gjør det tungvint å forflytte seg over lange etapper. Mange populære og gode pilothusbåter har «franske linjer» er ganske flate i skroget. Disse egner seg da best i moderate bølger og i ferskvann. Båtene vi har sett på, med unntak av Bayliner CC5, er allroundere som takler røff sjø og kan brukes i ganske tøffe forhold. Arroneten med dempede seter, tåler så å si alt – og vil alltid kunne bringe deg til fiskeplassen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS