Arnulf blogger sommerkysten

Nå er det sommer, og Arnulf Wibe har løftet ankeret for en tre måneders seilas langs norske, svenske og danske havner i sommer. Han vil være fast bloggergjest på våre nettsider hele perioden.

Publisert

Arnulf Wibe har vært Norge rundt i sin stolte Antares. Gentlemanns yachten fra -60 tallet er lett synlig når den kommer fossende gjennom leia. Gi han gjerne en hånd når du ser den nærmer seg en byrgge nær deg. Med sine 56 fot er dette en stor og tung dame, og Arnulf seiler mye av turen alene. Har du noe å fortelle, tar Arnulf gjerne frem pennen og noterer ned gode historier.

Her er føste rapport:

Avreisen fra Bestumkilen fredag 29/4 kl 1800, endte i en herlige vennefest i Sandvika gjestehavn. Lørdag kveld tøffet jeg til Sandspollen. Der så jeg en kjenning - Drevsjø. Ble invitert ombord, la meg intil dem på svai og vi hygget oss i vårnatta i den blikkstille bukta. Videre søndag 1/5 til Larkollen og Rørvika. Besøkte Alf og Goggen som er dekikerte medlemmer i Norsk motorskøyteklubb. Ble invitert til Alf ombord i skøyta Foldvik, som han har vært hans bolig Støtvik havna i 12 år. Grilling og mye artig skipperjuging.

Begynner nå å skrive en blogg som kan leses ukentlig på Båliv (nettsiden www.batliv.no) med oppstart om en drøy uke.

Fra morgensola på Anteres akterdekk hilses det til familie og gode venner

fra Arnulf

Powered by Labrador CMS