ALT KLART: Etter lange forberedelser er arrangørene Nicolay Rylander (t.v.) og Rune Høgevoll klar for båtmesse i Arendal denne helgen. Foto: Grete Helgebø, Agderposten.

Båtmessen i Arendal tilbake -venter storinnrykk i helgen

Lørdag braker det løs i Arendal. Det er klart for en etterlengtet båtmesse.

Etter snart 10 års fravær er båtbyggere, forhandlere og mange andre aktører i bransjen på plass i Pollen.

LENGE SIDEN SIST: Båtmessen i Arendal har en lang og tradisjonsrik historie og er gjennomført 32 ganger, sist gang i 2013. Foto: Messearrangør.

-Forberedelsene har gått over all forventning, sier arrangør Nicolay Rylander i Arendal Båtsportklubb til Båtmagasinet. Interessen er stor og vi har stort tilsig av påmeldinger fra små og store aktører, så dette ser ut til å bli en bra messe, sier han. De fleste av båtmerkene som dominerer båtmarkedet i dagens Norge er på plass i vannet med nyhetene sine. På land finner vi et stort antall salgsboder (se messekartet).

Det er ventet storinnrykk av folk til Arendal denne helgen, ikke minst fordi værgudene ser ut til å være på messearrangørens side.

MESSEKART: Det er ventet mange mennesker til årets båtmesse i Pollen i Arendal. Hvem som stiller ut, kan du også finne på messekartet på arendalbatmesse.no.

-En båt- og fritidsmesse er det rette stedet for inspirasjon, fagkunnskap og en hyggelig båtprat. Velkommen, sier Nicolay Rylander - og minner om at årets arrangement i Pollen er gratis for de besøkende. Messen er åpen lørdag og søndag.