Utstyr

Mange spennende nyheter

Østerrikske Aquamot utfordrer Torqeedo om levering av små påhengere med integrerte batterier. Silva har ny kikkert, Baltic lanserer ny «rumpetaskevest» og Garmin byr på ekkolodd med GPS.

Publisert Sist oppdatert

Sterke løfter om ny el-motor

Østerrikske Aquamot tar opp konkurransen med den langt mer kjente tyske motorleverandøren Torqeedo om levering av små påhengere med integrerte batterier.

Silva hevder at dette er en nyhet, men den svenske friluftsutstyrseksperten har hatt en temmelig lik modell på markedet tidligere, Uansett: Her har vi en 8,2 centimeter lang monokikkert med 18 millimeter linse og 7 x forstørrelse. Det vil si at synsfeltet er 60 meter bredt. Silva Pocket Scope vil dermed ikke erstatte en stor, dyr marinspesifisert kvalitetskikkert, men for båtfolk i småbåter med lett utstyr er dette et glimrende supplement. Alternativet vil jo i nesten alle tilfeller være å dra på tur uten kikkert.

Silva Pocket Scope får lett plass i en dyp lomme eller i fiskeskrinet, og vil være en god hjelp i svært mange situasjoner, både sikkerhetsmessig og til å ta en nærmere kikk på dyre- og ikke minst fuglelivet i skjærgården. Er det en havørn, eller er det en diger skarv langt der oppe? Silva gir trolig svaret.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS