Aquador 35 AQ

Sosial allværsbåt på 35 fot

Aquador 35 AQ er førstemann i en ny generasjon modeller fra det finske verftet. Vi har prøvekjørt den lyse og sosiale bobåten i prisklassen oppunder tre millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Finsk design er verdenskjent. Men når finske Aquador skal fornye seg, går de til norske Espen Thorup, som er blitt husdesigner i Bella-konsernet. Han står bak nye Aquador 35 AQ, som har fått et moderne og tøft design med butt baug og litt kantete linjer med stort styrehus.

Store og sotete vinduer i skutesiden hører også med til tidens stil. Det tillater høye skrog som igjen gir stort bovolum, mye lys under dekk og fabelaktig utsikt fra kabinene. Under dekk byr Aquador 35 AQ på to kabiner og et bad. Båten er moderne både i form og materialer, og byr på mange smarte løsninger. Du kan få den med én eller to maskiner.

Vi tygger litt på om vi skal kalle Aquador 35 AQ kupébåt, bakveggbåt eller styrehusbåt. Egentlig er den litt av alt, og det gjør den til en velegnet feriebåt i nordiske farvann. La oss begynne med å gå gjennom båten.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS