POPULÆR APP: FiskHer topper nedlastninger både for Android og iPhone, bare noen få dager etter lansering.

Fiskeapp rett til topps

Bare et par dager etter lansering er FiskHer den mest nedlastede fiskeappen for iPhone og Android.

Publisert Sist oppdatert

Fiskeappen FiskHer er en app som er lansert til både iOS og Android. Båtmagasinet testet denne appen før lansering med gode resultater. Artikkelen kan du lese i Båtmagasinet 5 som nå er ute.

Appen viser mer enn 30.000 fiskeplasser langs kysten i Norge, og for hver av fiskeplassene viser den hvilke art som du kan fiske etter. I gratisversjonen vises fiskeplasser for torsk, sei, makrell, lyr, hvitting, berggylte og sjøørret. Med betalversjonen som koster 249 kroner i året får du anbefalt fiskeplasser for ytterligere ni arter. I tillegg får man da ubegrenset tilgang til fiskegjenkjenning, at man tar bilde av fisken og brukeren får vite hva slags fiskeart det er. Man får også tilgang til skjulte perler, som er mer enn tusen felt som fiskeekspertene og utviklerne mener er ekstra interessante. Da Båtmagasinet testet appen fikk vi blant annet en Blåstål, som vi aldri ville gjettet oss til, men som appen straks kjente igjen. Vi prøvde oss også på område som appen anbefalte for sandflyndre og lyr, og begge stedene fikk vi gode resultater.

Appen ble lansert mandag 1. juni. Allerede nå er den den mest nedlastede appen for Android og iOS.

– Vi er ikke overrasket, men er der vi skulle. Hvis alle som er interessert i å fiske i sjøen vet at appen finnes, tror vi at potensialet ligger på om lag 450.000 som kunne lastet ned appen totalt. Vi håper at det etter hvert kommer til 150.000 nedlastninger lanseringsåret, sier Tommy Egra, som har vært med og utviklet appen, og har tegnet inn en stor andel av fiskeplassene han anbefaler folk å prøve. Han antar at om lag fem prosent av de som laster ned appen vil benytte seg av betalingsversjonen for ytterligere fiskeplasser og funksjonen for fiskegjenkjenning.

– Vi legger fortløpende til flere felt og flere arter. Og vi gleder oss til etter hvert å komme med flere funksjoner, sier Egra til Båtmagasinet.

ANBEFALER FISKEPLASSER: Tommy Egra har anbefalt flere av fiskeplassene i appen FiskHer.