Verdenslansering i Helsinki

Nyheten Modius 34 er en fritidsbåt som også kan brukes i proffmarkedet.

Publisert Sist oppdatert

– Modius 34 er beregnet for fritids- og proff markedet. Den nye Modius-serien er laget i høykvalitets aluminium med konstruksjoner bygd for tåle det meste. Modius tar med seg det beste fra proffmarkedet og tilbyr et høyt nivå på kvalitet og funksjonalitet med et design og finish som vanligvis finnes kun i de beste fritidsbåter, heter det i en pressemelding fra den norske importøren Bergen Maritim.

Modius 34 har verdenspremiere på Helsinki Boatshow denne uka, og vises for første gang i Norge på «Sjøen for alle» i begynnelsen av mars.

­– Modius er bygget i high grade aluminium, som gjør at vi kan tilby kundespesifikke løsninger. Derfor slagordet «custom made as standard». Eierne i Bergen Maritim AS har også en større satsning mot proffmarkedet gjennom nyopprettet selskap Martec AS. Samarbeidskonstellasjonen Weldmec Marine, Bergen Maritim AS oh Martec AS skal gi gode synergier, både mot fritidsbåtmarkedet og proff markedet innen fiske, oppdrett og annen næring, heter det videre i pressemeldingen fra Bergen Maritim.

– Vi har stor tro på konseptet. Som tidligere Targa forhandler har Bergen Maritim AS god innsikt i hvilket behov målgruppen har, sier Albrecht Schöll i Bergen Maritim, som er en godt etablert aktør innenfor salg, service og vedlikehold av båter i fritidsbåtsegmentet.